KYOJU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 796 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kyoju. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:08 Prima gegeten. Maar vond wel kinderachtig om wijziging een paar eurootjes extra te laten betalen… voor een bestelling van bijna 90 euro….
15 jun 2024 om 20:36 Was het net niet,viel erg tegen,het was net af alles zo in het bakje was gegooid alles lag door elkaar,saus zat aan de deksel en de beefrollen laggen echt in een drap,jammer maar voor ons niet meer
24 mei 2024 om 22:11 vooraf een tijd ingesteld was mooi op tijd..Alleen 3 doosje van de 5 doosjes lagen ondersteboven..Dus zag er niet lekker meer eruit..Bananen shusi tussen de mayoshusi..zalm onderste boven. sla door de zalm ipv onder de zalm..ander doosje was ook door
28 apr 2024 om 13:42 -echt niet lekker; tempura garnaal nog rauw, sushi rommelig en geen verse producten, potato koekjes koud en edame bonen oud en verlept. Kortom ga hier noooooit meer bij bestellen.
26 apr 2024 om 20:04 top
17 apr 2024 om 7:11 Was echt lekker 10 puten
5 apr 2024 om 17:52 Ik had duidelijk aangegeven dat de bestelling om 20:30 moest aankomen, maar de bezorger was er al om 20:10. Gelukkig was ik bijna thuis om de bestelling aan te nemen. Vriendelijke bezorger en prima sushi.
5 apr 2024 om 9:15 Een heel goede sushi tent. Heerlijk vers en hoge kwaliteit.
25 mrt 2024 om 18:23 Ik ben altijd blij als ik hier bestel. Zo ontzettend lekker. De wakamesalade is echt heerlijk. Die bestel ik er altijd bij. Goed en vers. Bij mix A mis ik toch extra sojasaus en wasabi. Daar mag wel een zakje meer bij.
24 mrt 2024 om 7:58 Heerlijk vers bereid
7 mrt 2024 om 20:56 Kwam helaas maar 1 soja zakje mee en geen stokjes? Voor een grote bestelling
26 feb 2024 om 17:42 Het was weer heerlijk alleen jammer dat er geen wasabi bij zat maar voor de rest perfect Vriendelijke bezorger ook