KYOJU

KYOJU Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 583 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kyoju. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:06 Great food. Just like that they have good sushi, also their wonton soup is nice. Accurate, fast delivery.
20 mei 2022 om 22:19 Heerlijk zoals altijd.
20 mei 2022 om 20:13 Perfect zoals altijd!
13 mei 2022 om 20:53 Afgelopen zondag was het moederdag dus door drukte wat langer wachten. Vandaag binnen 25 minuten. Eten weer super lekker. Sashimi erg vers.
11 mei 2022 om 8:10 Wij hadden drie warme maaltijden besteld. De kip was heerlijk maar de groeten waren totaal doorgekookt en de rundvlees reepjes in zwarte peper saus waren taai. Heel jammer want als we in het restaurant eten is het eten altijd heerlijk.
9 mei 2022 om 4:12 Super lekker ek super vers. Wij gaan voortaan hier bestellen. Kunnen meeste sushi zaken wat van leren .bedankt voor het heerlijke eten.
8 mei 2022 om 23:50 Moederdag, dus druk. Maar netjes gebeld dat de bezorging 15 minuten later zou zijn dan opgegeven. Restaurant of thuis laten bezorgen, eten altijd heerlijk.
28 apr 2022 om 23:26 Heerlijke sushi en super vers. Wij bestellen al jaren
27 apr 2022 om 23:53 Eten was heerlijk, super vers en de bezorging was snel.
26 apr 2022 om 22:43 Ik bestel vaak bij jullie en het eten is altijd heerlijk en vers bereid. Wel ontvang ik nu al meerdere keren verkeerde rol. Ik bestel de spicy tuna speciaal voor de sashimi en krijg tonijnmousse. Die kon de prullenbak in want ik lust dat niet. Zonde!
26 apr 2022 om 20:58 Eten was verkeerd bezorgd, dus eten van iemand anders wat na 20 minuten weer geruild moest worden. Eten was niet meer vers
21 apr 2022 om 21:18 Zeker een aanrader